BABIĆ: Tumbaković me duboko razočarao, sreća da je otišao!

Član UO Partizana oštro je reagovao na optužbe bivšeg sportskog direktora da u klubu sede nesposobni ljudi koji bi samo se slikaju u loži

Dugogodišnji član Upravnog odbora fudbalskog kluba Partizan Ratomir Babić duboko je raočaran izjavom doskorašnjeg sportskog direktora crno-belih Ljubiše Tumbakovića da u Humskoj sede nesposobni ljudi.

Babić je u intervju za list "Sport" istakao nevericu zbog onoga što je Tumbaković rekao na račun uprave, dodajući da je iskusnog trenera smatrao prijateljem i Partizanovim detetom.

- Ne znam stvarno šta da kažem i kako da ostanem pribran, ne koristim ružne reči, jer mi samo one padaju na pamet otkako sam video šta je Ljubiša Tumbaković izgovorio. Duboko sam razočaran. Partizan je stvorio tog Tumbakovića, a vidim kako nam on vraća i na koji način. Ima ona narodna "Ne pljuj u bunar iz kog si vodu pio", ali Ljubiša je izgleda zaboravio gde je postao trener i koliko ga je klub zadužio.

Babić je imao opasku na to što je Tumbaković rekao da je "pojedincima najvažnije da sede u centralnoj loži stadiona Partizana".

(Telegraf.rs/Sport)