TUMBA OPLEO PO UPRAVI PARTIZANA: Tamo su veoma nesposobni ljudi!

Pojedincima je bitnije da se voze biznis klasom, sede u centralnoj loži stadiona i da prisustvuju službenim večerama, nego obaveze u Upravnom odboru - poručio Ljubiša Tumbaković iz Kine

  • 2

Osmesima se Ljubiša Tumbaković oprostio od Partizana, svi su se u aprilu kleli da problema na relaciji klub - sportski direktor nema, a zapravo stvari su izgleda drugačije. Prvi put otkako se otisnuo u Kinu, gde je preuzeo Vuhan, doskorašnji sportski direktor Partizana je optužio čelne ljude kluba Partizan za nerad!

Podići će puno prašine sledećim rečenicama, bez obzira na to što nikoga lično od članova Uprave na koje misli nije imenovao.

- U Partizanu sam prepoznao veliku nesposobnost bitne, veoma bitne grupe u vrhu kluba - rekao je Ljubiša Tumbaković za "Sport" i verovatno svesno zapalio fitilj u Beogradu.

- Bez obzira na to što je ona pokrivena šampionskim peharom, činjenice ne mogu da pobegnu. Kod pojedinaca je bilo najvažnije da sede u centralnoj loži stadiona Partizana, da su na putovanjima u biznis klasi, da prisustvuju službenim večerama, a pritom da zanemare, potpuno zaborave obaveze u Upravnom odboru.

- Zbog njih nesposobnih koji su uzurpirali vlast, sjajni pojedinci iz rukovodstva ne mogu da dođu do izražaja. Oni su u zapećku, umesto da vode glavnu reč... - direktno će Tumbaković.

(Telegraf/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    14. jun 2013 | 13:25

    Kakav licemer i idiot. Što to nisi rekao dok si bio u Partizanu , ili još bolje što nisi nešto uradio i napravio da bude bolje. Ne , zasvrbela te pare , otišao pa sad sere.

  • Zocko

    14. jun 2013 | 14:52

    Bravo Tumbase!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA