RAKIĆ NA MARAKANI! Beskrajno sam ponosan! Ne navijam za Partizan!

Novi napadač Crvene zvezde predstavljen na stadionu. Potpisao dvogodišnji ugovor

Godinama se pominje kao pojačanje Partizana, ali će Đorđe Rakić (28) povratničku sezonu u srpskom fudbalu ipak odigrati za "večitog rivala".

Iskusni napadač, koji je posle OFK Beograda kvalitet dokazivao u Austriji i Nemačkoj, naredne sezone igraće u "crveno-belom" dresu. Danas je predstavljen na "Marakani", pred velikim brojem medija, nekoliko sati pošto je prvi trener Rikardo Sa Pintu započeo novu sezonu sa mladim timom.

- Lepo je biti ovde! Presrećan sam i beskrajno ponosan. Znam ambicije i očekivanja kluba, nadam se da ću uz pomoć saigrača doprineti rezultatu - rekao je Đorđe Rakić, koji je sa Zvezdom potpisao ugovor na dve godine.

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović najavio je da bi Rakić trebalo da bude jedan od igrača na kojima će se zasnivati igra crveno-belih naredne sezone.

- Mislim da nismo pogrešili. Rakić nas nije koštao ništa. Takođe, nadam se da on nije jedini napadač koji će doći u klub. Rakić se ne plaši konkurencije. U zavisnosti u kojoj formaciji ćemo igrati, biće nam potrebni i brzi, krilni napadači.

(B. M/S.M)