ZVEZDA POČELA PRIPREME: Anid Travančić na spisku igrača! (FOTO)

Na prozivci 28 fudbalera, a među njima nekoliko novih lica * Trojica igrača podneli zahteve za raskid ugovora, ali su se pred Sa Pintuom pojavili: Stevan Luković, Nikola Petković i Aleksandar Pantić

  • 2

U Crvenoj zvezdi na početku priprema za narednu sezonu na prozivku javilo se 28 fudbalera, a Đorđe Rakić biće predstavljen u 13 sati na konferenciji za medije.

Na probu su došli Saša Jovanović i Anid Travančić.

Novinari su na uvid dobili spisak imena igrača koji su podneli zahtev za raskid ugovora. To su Stevan Luković, Nikola Petković i Aleksandar Pantić.

Treneru Rikardu Sa Pintuu, koji je u nedelju stigao u Beograd, trenutno su na raspolaganju: Boban Bajković, Miloš Vesić, Aleksandar Kirovski, Marko Trkulja, Filip Mladenović, Nened Milijaš, Ognjen Mudrinski, Luka Milunović, Marko Milić, Ljuba Nenadić, Nikola Mikoć, Petar Đuričković, Đorđe Rakić, Stevan Luković, Luka Jović, Dušan Živković, Miloš Stojanović, Nikola Stojković, Marko Marimković, Nikola Petković, Aleksandar Pantić, Saša Jovanović, Anid Travančić, Stefan Mihajlović, Stefan Čikić, Jovan Krneta, Nikola Kreneta, Marko Grujić.

Na prozivci nije bio povređeni Darko Lazović, kao ni Afrikanci Abiola Dauda i Natanijel Asamoa, koji kasne sa dolaskom, dok bi 22. juna trebalo da se jave Luka Milivojević, Filip Kasalica, Marko Vešović, Srđan Mijailović i omladinski reprezentativci Ognjen Ožegović i Vukan Savićević.

Igračima se obratio predsednik kluba Dragan Džajić:

- Bio sam veoma kratak, rekavši ovim mladim igračima šta se očekuje od njih - rekao je legendarni Džaja.

- Zamolio sam ih za strpljenje i predstavio realno stanje stvari. Klub će učiniti sve da ispuni obaveze koje ima prema fudbalerima, počev od danas pa do decembra.

Prvog dana trening je zakazan za poslepodnevne sate, nakon upoznavanja sa novim licima.

(B. Mekić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mik

    17. jun 2013 | 11:26

    Nikoli Petkoviću je istekao ugovor,tj ističe 30.juna. On nije podneo zahtev za raskid ugovora

  • lipa

    17. jun 2013 | 15:17

    petka bi trebalo zadrzati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA