OTIŠAO SA PINTU: Upravu ignorisao, igračima saopštio odluku!

Portugalac saopštio igračima da odlazi neposredno pre početka treninga koji je bio planiran za sredu. Haos u Zvezdi se nastavlja, blizu odlaska i Stojadinović...

Tektonski poremećaji u Crvenoj zvezdi! Rikardo Sa Pintu podneo je ostavku na mesto trenera crveno - belih!

Portugalac je ovu odluku saopštio neposredno pred trening koji je trebalo da se održi u sredu. Međutim, Portugalac nikome iz Uprave nije saopštio da će pre treninga podneti ostavku.

Ubrzo posle treninga trener Crvene zvezde u ostavci stigao je u pola jedan pred glavni ulaz na ''Marakani'' i na molbu novinara da prokomentariše današnju odluku kratko je rekao:

- Idem na sastanak sa Upravom. Posle ćemo pričati - rekao je Sa Pintu, a dva sata kasnije bio vrlo otvoren i pričao o nemogućnostima rada na Marakani.

 Loše odrađen prelazni rok uprave čime je Sa Pintu bio nezadovoljan prilikom okupljanja pred novu sezonu u ponedeljak, kap je koja je prelila čašu.

Sudbina portugalskog stručnjaka visila je o koncu i posle završene sezone, ali su čelnici kluba, ipak, odlučili da ostave Sa Pintua i za narednu godinu.

Prema poslednjim informacijama, kofere pakuje i Zoran Stojadinović, koji je direktno uticao na dolazak Sa Pintua u Beograd.

(Telegraf.rs)