SA PINTU RAZOČARAN: Za pravljenje čuda morate da imate uslove!

Portugalcu se nije dopalo ono što je zatekao po povratku u Beograd, kaže da nije sproveden plan koji je ostavio

  • 1

Trener fudbalera Crvene zvezde Portugalac Rikardo Sa Pintu nije oduševljen onim što je zatekao na prozivci pred početak priprema za narednu sezonu..

- Dosta toga je nedefinisano. Prve impresije su da ne vidim da se nešto značajno promenilo otkako sam otišao. Tada sam ostavio jedan plan šta treba da se uradi, ali ne vidim da je rađeno po tom planu. Ali sačekaćemo. Daćemo vremena upravi, još tri nedelje su pred nama - rekao je Portugalac, koji se osvrnuo i na nedavno završeno prvenstvo.

- Malo sam razočaran prethodnom sezonom. Ipak je Crvena zvezda veliki klub sa mnogo navijača, ali za pravljenje čuda morate da imate uslove. Teško je dovesti igrače koje želiš, jer su čuli za našu situaciju.

Trenera "crveno-belih" novinari su pitali da li je upoznat sa kvalitetima pridošlice Đorđa Rakića.

- Nije pravi trenutak da o tome govorim. Ne znam nijednog od dvojice igrača koji nam dolaze. Nadam se da su dobri - rekao je Sa Pintu.

(B. Mekić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan

    17. jun 2013 | 13:49

    Bas cudno da trener ne zna koga mu dovode u tim?? Izgleda da je u dovodjenju igraca, bas pitan??? Ali, dobro, makar je priznao, da se dovode igraci u Zvezdu bez posredovanja trenera! Srbija!!! Kokeza-Toncev, ko bi rekao, da su oni strucnjaci za fudbal!:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA