MILIČIĆ: Zvezda je možda i opcija

Meni je od malih nogu želja da zaigram za Zvezdu i to nije tajna. Loša iskustva su na meni ostavila traga i postoje sitnice koje u ovom trenutku psihički ne bih mogao da izdržim

Iz "ilegale" izašao je i Darko Miličić, nekadašnji košarkaški reprezentativac naše zemlje i do decembra prošle godine član Bostona. Centar i nekada drugi pik sa NBA drafta već neko vreme se povezuje sa prelaskom u Crvenu zvezdu, a za portal MVP Darko je izjavio da je potpis za "crveno-bele" izmišljotina i dezinformacija.

- Ne mogu da verujem šta oni pišu. Kao da potpisujem u Bangladešu, a ne u Beogradu pa da se puštaju takve dezinformacije - kaže Darko i nastavlja:

- Meni je od malih nogu želja da zaigram za Zvezdu i to nije tajna. U ovom stadijumu karijere je malo drugačije. Ljudi mi non-stop dolaze i pitaju da li ću da potpišem. To je najlakše uraditi, ali postoji mnogo stvari koje prate čitavu priču. Oni to ne razumeju. Loša iskustva su na meni ostavila traga i postoje sitnice koje u ovom trenutku psihički ne bih mogao da izdržim.

(Telegraf/mvp.rs)