NIŠTA OD SENZACIJE: Darko Miličić nije potpisao za Zvezdu (VIDEO)

Nebojša Čović: Vest da je Miličić potpisao za Zvezdu je čista laž i dezinformacija. Nikad nismo ništa krili, pa nećemo ni kada angažujemo nekog novog igrača

  • 7

Darko Miličić nije novi član Crvene zvezde Telekom. Iako je nekadašnjem drugom piku na NBA draftu dugogodišnja želja da obuče dres kluba za koji odmalena navija, vest da je Miličić potpisao za Zvezdu je DEZINFORMACIJA! 

- Vest da je Miličić potpisao za Zvezdu je čista laž i dezinformacija, kaže za Telegraf prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović, i dodaje: - Počećemo da od sada tužimo svakog ko neprovereno bude objavljivao svaku dezinformaciju koja nanosi štetu klubu. Nikad nismo ništa krili, pa nećemo ni kriti kada angažujemo nekog novog igrača - zaključuje Nebojša Čović.

Po povratku iz Amerike Miličić je često dovođen u vezu sa Zvezdom, ali su se, prema navodima medija, pregovori iskomplikovali zbog visine obeštećenja koje je košarkaš zahtevao. Nezvanično se spominjala cifra od oko 600 hiljada evra.

Gorostasni centar karijeru je započeo u Hemofarmu odakle se otisnuo u pečalbu. Najpre je otišao u Detroit sa kojim je osvojio šampionski prsten da bi posle toga igrao za Orlando, Memfis, Njujork Nikse, Minesotu i Boston Seltikse, odakle se i vratio u Srbiju.

"Crveno-beli" pre nekoliko dana potpisali su trogodišnji ugovor sa slovenačkim reprezentativcem Jakom Blažičem.

(Telegraf.rs/redstarbelgrade)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    21. jun 2013 | 14:47

    Prosto ne mogu da verujem,ako je onda svaka cast i njemu i onima koji su ga doveli !

  • stojke

    21. jun 2013 | 14:43

    Da dovedes i O'Nila ti bi opet druga bila... O vi ste FMP... Boban Marjanovic u Partizanu. Nalupace se banana ovom pljuvacu sudija. Kakav tandem Covic-Milicic. Sudije,bicete pljuvane kao nikada

  • Barsa

    21. jun 2013 | 15:45

    E moj Milicicu na šta si ti spao,bruka !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA