Džajić koči dolazak Stojanovića?

Predsednik Crvene zvezde izrazito protiv dolaska Slovenca, jer na klupi, navodno, želi da vidi nekog svog kandidata kako bi zadržao uticaj na dešavanja u klubu

Ekipa Crvene zvezde otputovala je u Sloveniju, gde će započeti prvi deo priprema. Prema navodima beogradskih medija tokom nedelje, tamo će je sačekati domaćin Slaviša Stojanović, koji po svemu sudeći preuzima vrelu klupu "crveno-belih".

Pred sam ulazak u autobus ispred stadiona, sportski direktor Zoran Stojadinović rekao je da lično misli da Zvezda ima trenera, tako da se opet govorilo u rukavicama, odlažući reč "definitvno" za period po povratku iz Slovenije (3. jul).

I dok se isključuje opcija da bi neko drugi u poslednji čas mogao da preuzme ekipu, dnevni list "Informer" piše da je jedino predsednik kluba Dragan Džajić decidirano protiv dolaska Slovenca, koji se sa svim ostalim članovima uprave praktično sve dogovorio.

Podsetimo, prema navodima neposredno posle ostavke Rikarda Sa Pintua, Džajić je hteo da na klupu dovede svog dugogodišnjeg prijatelja Milovana Rajevca.

(Telegraf.rs/Informer)