Zvezdini fudbaleri otputovali u Sloveniju, čeka ih trener! (VIDEO)

Ka Termama Čatež uputilo se 30 fudbalera, koje će od ponedeljka, na prvom delu priprema, predvoditi Slaviša Stojanović

  • 1

Pravac Slovenija! Fudbaleri Crvene zvezde će od nedelje pa do 3. jula boraviti u Termama Čatež, gde će odraditi prvi deo priprema.

Prema navodima beogradskih medija, ekipu će definitivno predvoditi slovenački stručnjak Slaviša Stojanović, koji je boravio u Beogradu da utanači detalje angažmana na "Marakani", i potom se vratio nazad u domovinu. Već u ponedeljak će, srećom po ekipu, održati prvi trening.

Sportski direktor Zoran Stojadinović rekao je novinarima pred polazak na pripreme da je razočaran načinom na koji način je Rikardo Sa Pintu, kao i da planira da dovede još četiri igrača, "od njih šest-sedam koje trenutno ima na spisku".

Crveno-beli će odigrati tri kontrolne utakmice: prvu 26. juna protiv Krke u Novom Mestu; potom tri dana kasnije protiv Domžala (bivše Stojanovićeve ekipe), i na kraju 2. jula u Krškom formu, gde će se sastati sa Iličevcom iz Ukrajine.

U Beogradu je ostao Luka Milunović zbog lakše povrede, pa će se saigračima pridružiti 28. juna.

Na pripreme u Sloveniju otputovalo je 30 fudbalera: Bajković, Kirovski, Vesić, Trkulja, Vešović, Marinković, Krneta, Lazić, Jovanović, Nenadić, Ahčin, Živković, Mladenović, Stojković, Travančić, Ðorđević, Luković, Milivojević, Milijaš, Savićević, Kasalica, Čikić, Grujić, Ðuričković, Mirić, Ožegović, Rakić, Dauda, Mudrinski i Mihajlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA