Partizan nije pustio Ninkovića na Evropsko prvenstvo!

Ekipa selektora Ljubinka Drulovića moraće da nastupi na omladinskom šampionatu Evrope bez Nikole Ninkovića, pa će tek naknadno biti poznat 18. član "orlića"

Rukovodstvo Partizana nije dalo dozvolu da se Nikola Ninković priključi omladinskoj reprezentaciji Srbije koja će od 20. jula učestvovati na Evropskom prvenstvu.

Čelnici crno-belih su odlučili da ne daju "zeleno svetlo" za svog igrača, smatrajući da im je potreban u kvalifikacijama za ligu šampiona, koje se odvijaju i isto vreme kad i U-20 šampionat Evrope, javlja Sport.

"Džigi" će tako i definitivno propustiti priliku da sa vršnjacima napadne kontinentalni tron, za šta je bila neophodna i Partizanova dozvala, a onda i odluka Izvršnog odbora Fudbalskog saveza, imajući u vidu da je Ninković od oktobra 2012. pod jednogodišnjom suspenzijom zbog učešća u incidentima na meču sa mladom reprezentacijom Engleske u Kruševcu.

Selektor "orlića" Ljubinko Drulović će naknadno saopštiti 18. člana selekcije za prvenstvo u Litvaniji, na kome će omladinci Srbije igrati protiv Turske, Gruzije i Francuske. U timu su, trenutno, golmani Rajković i Čupić, defanzivci Golubović, Urošević, Antić i Filipović, igrači sredine terena Pavlovski, Milinkovoić-Savić, Meleg, Maksimović, Vojvodić i Luković, te napadači Čavrić, Đurđević; Ožegović i Mitrović.