DARIJO SRNA: Srbija je favorit u Beogradu gde nas čeka paklena atmosfera!

Kapiten reprezentacije Hrvatske smatra da će njegovom timu biti jako teško da se sa ''Marakane'' vrati podignute glave s obzirom na kvalitet Mihajlovićevog tima i atmosferu koja ih očekuje

Polako se bliži 6. septembar i novi duel fudbalskih selekcija Srbije i Hrvatske, ovoga puta u Beogradu. Za razliku od prvog meča kada su ''kockasti'' trijumfovali sa 2:0, kapiten Hrvatske Darijo Srna smatra da će na ''Marakani'' biti jako teško osvojiti bodove.

- Srbija je veliki favorit. Igraju na ''Marakani'' gde nas očekuje paklena atmosfera i više od 50.000 ljudi. Svesni smo da imamo jak tim, ali to moramo da dokažemo. Ako ne pobedimo Srbiju, verovatno ćemo biti drugi - rekao je Srna za hrvatske medije, i dodao:

- Neočekivani kiks protiv Škotske na domaćem terenu malo je zakomplikovao situaciju. Idemo u Srbiju da se iskupimo, iako znam da će biti teško doći do bodova. Lično, veoma cenim srpski tim i Mihajlovića koji ima viziju i znanje. Ukoliko ostane i u narednom periodu, verujem da bi Srbija u budućnosti mogla da ostvari važne rezultate.

Sa mišljenjem kapitena Hrvatske složio se i sam Mihajlović koji je istakao da je očigledno da se Srna razume u fudbal.

- Bez obzira što je Hrvatska osma, a mi 41. na rang-listi, mi smo favoriti na ''Marakani'', što ćemo i dokazati u septembru - istakao je Mihajlović, koji bi za meč sa Hrvatima mogao da pozove novog golmana Partizana Milana Lukača s obzirom na probleme s ostalim golmanima.

(Telegraf.rs/ Sportske novosti)