STOJANOVIĆ: Razgovor sa upravom na moju inicijativu!

Posle trećeg ovosezonskog poraza, trener Crvene zvezde najavljuje da ne beži od odgovornosti i da će sa upravom naći rešenje koje je najbolje za klub

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović je "preživeo" na klupi posle poraza od Voždovca, ali će se verovatno u ponedeljak znati da li će i posle novog poraza od Čukaričkog. Stojanović je novinarima posle utakmice u kojoj je njegova ekipa nadigrana treći put ove sezone najavio razgovor sa Upravom, i to na njegovu inicijativu.

- Razgovor sa upravom će biti na moju inicijativu. Nikad ne bežim od odgovornosti i moramo da vidimo šta je najbolje za Zvezdu - rekao je Stojanović nakon što je čestitao Čukaričkom na zasluženoj pobedi.

- Čestitam Čukaričkom na pobedi. Imali su sve što mi nismo imali; srce, htenje, disciplinu i odgovornost. Pokazali su da su kompatibilna ekipa i zasluženo su pobedili - rekao je Stojanović i dodao:

- Moj tim ima velikih problema. Kako god da napravim kombinaciju centralnih defanzivaca, uvek neko napravi grešku - zaključio je Stojanović, aludirajući na grešku Robertsa Omege i Novaka Martinovića pri prvom golu za Čukarički.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(M.M/B.M)