DA LI JE STOJANOVIĆ ODSVIRAO SVOJE? Čukarički ponizio Zvezdu na Brdu! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi od Čukaričkog 0:2! Drugi gol primili u 17. sekundi igre, drugi u 75. minutu. Navijači su crveno-belima uglavnom upućivali uvrede i slali ih na splavove, uz poruku "Bravo, devojke"!

  • 21

Kiks Partizana protiv Javora iskoristio je Čukarički! Fudbaleri Crvene zvezde su u beogradskom derbiju protiv najprijatnijeg iznenađenja ove sezone pokazali da ne mogu da stabilizuju formu i igru, već su priredili navijačima još jedno razočaranje i treći poraz u sezoni.

Čukarički - Zvezda 2:0!

Strelci su bili Nikola Stojiljković, i Slavoljub Srnić, jedan od dvojice braće, koji su u junu ove godine putem tužbe Arbitražnoj komisiji FSS raskinuli ugovore sa Zvezdom.

Ovom pobedom Čukarički je izjednačen na prvom mestu sa Partizanom sa 17 bodova, a Partizan ostaje sa 13 bodova, na petom mestu - iza Vojvodine i Radničkog iz Niša.

Posle poraza od Voždovca, kriza se ponovo vratila na "Marakanu". Ponovo u vazduhu visi pitanje da li će Slaviša Stojanović ostati na klupi crveno-belih.

Lopta se nije pošteno ni zakotrljala na Banovom brdu i već je završila u mreži, i to Bobana Bajkovića. Čitavih 17 sekundi je prošlo dok je Slavoljub Srnić kao munja prošao Novaka Marinovića, i na drugoj stativi našao Nikolu Stojiljkovića, koji je bez mnogo muke iskoristio lošu reakciju Robertsa Omege za šok i verovatno najbrži gol u Superligi.

Svega minut posle je najbolji Zvezdin strelac Nejc Pečnik dobio titulu tragičara. Milijaš je sa više od 20 metara poslao bombu ka golmanu Borivoju Ristiću, od kog se lopta odbila pravo na nogu Slovencu, koji je je pogodio prečku.

Čuka je uspevala da neutrališe napade Zvezde, koji su ruku na srce bili i dosta jalovi. Abiola Dauda je u jednom trenutku pokušao da padom u petercu izbori neki penal, ali taj trik nije uspeo. Već u 17. minutu , trener Stojanović je bio primoran da napravi prvu izmenu, i da umesto Martinovića ubaci Jovana Krnetu.

U nastavku je Zvezda imala već nekakvu inicijativu, ali ne i nekoga ko bi to trebalo da završi golom. Čukarički je igrao ozbiljniju odbranu i uspevao da osujeti kombinacije u napadu, sa sve trojicom igrača oko Ninkovića.

Suviše nervoze je bilo u redovima Crvene zvezde, pogotovo kada su na klupi bili nezadovoljni odlukama Anđelovskog da posle padova Mrđe i Kasalice u kaznenom prostoru ne dosudi penale. Crveno-beli su gubili fokus, niko od igrača nije mogao da se istakne, ali je Čukarički nastavljao da uživa na terenu.

Nagrada je stigla u vidu drugog gola, i to nekadašnjeg Zvezdinog deteta, Slavoljuba Srnića na asistenciju Matića. Posle toga se sa tribina čula pesma "Fenomenomenalno"...

Navijači Zvezde su uglavnom zviždali nezadovoljni igrom, a takođe su lopte koje su završavale na tribini zadržavali kod sebe. Posle bakljade na startu drugog poluvremena, navijači su gađali pojedine igrače Čukaričkog, uglavnom braću Srnić - na terenu su završavale i teniske loptice!

Na kraju utakmice nije bilo novog "striptiza" igrača pred navijačima, koji su im uglavnom upućivali uvrede i slali ih na splavove, uz poruku "Bravo, devojke"!

Jelen Superliga, 8. kolo:

Subota:

Novi Pazar – Napredak 1:1

(Lotinac 38 – Bajić 7)

Radnicki 1923 – FK Vozdovac 1:1

(Beljić 10 – Obradović 21)

Spartak Subotica – Donji Srem 2:1

(Noskoić 15, Torbica 62 – Lukić 36)

Sloboda – OFK Beograd 2:2

(Galvao 11, Babić 45 – Damjanović 8)

Partizan – Javor 0:0

Nedelja:

Rad – Vojvodina 1:2

Radnički Niš – Jagodina 1:1

Čukarički – Crvena Zvezda 2:0

Tabela: Partizan 17, Čukarički 17, Vojvodina 16, Radničk Niš 14, Crvena zvezda 13...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    6. oktobar 2013 | 20:56

    Stojanovic je imao svoju sansu i nije je iskoristio. Prosinecki ce kako stvari stoje dobiti otkaz tako da STOJANOVIC OUT - PROSINECKI IN !

  • Milan

    6. oktobar 2013 | 21:02

    Da se smeni Stojanovic i dovede Murinjo,pod hitno

  • Draža Mihajlović

    6. oktobar 2013 | 21:04

    Uopšte Stojanović nije problem. Kad je došao bio je viđen da se potroši i baci. Ali sve drugo je veći problem od njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA