SRNIĆ ZA TELEGRAF: Bole uvrede delija, ali bih se vratio u Zvezdu!

Junak Čukaričkog, "crveno-bele" dete, objašnjava da li je zaplakao posle gola na Banovom brdu, zašto se nije radovao pogotku i kako bi ponovo zaigrao na "Marakani" iako je njemu i bratu rečeno: "Nećete igrati"

Crvena zvezda je na Banovom brdu doživela još jedan šamar u Jelen Superligi pošto je u derbi meču osmog kola poražena od Čukaričkog sa rezultatom 2:o. Junak trijumfa Brđana svakako je nekadašnji učenik tima sa ''Marakane'' Slavoljub Srnić, koji je, zajedno sa bratom, praktično oteran iz ''crveno-belog'' jata.

Dan posle prespavane noći i pobede nad klubom u kojem je ponikao, Srnić i dalje sabira utiske koji su pojačani pozivom da debituje za mladu reprezentaciju.

- Osećam se odlično. Fenomenalno. Trenutno sam jako srećan što smo pobedili Crvenu zvezdu - rekao je Srnić, koji se osvrnuo i na poziv Radovana Ćurčića:

- Bukvalno čim sam ustao, trener me je zvao i rekao da sam dobio poziv da debitujem za reprezentaciju. Iskreno, očekivao sam poziv s obzirom na dobre igre koje prikazujem, ali nisam mislio da će ovako brzo doći.

(M. Marić)