Babić i Jovanović novi potpredsednici FK Partizan

- Navijači su s pravom ogorčeni jer nemaju pravu informaciju šta se kod nas dešava. Pitaju se stalno gde su nestali milioni od transfera... Napravićemo presek stanja i obavestiti javnost gde odlazi novac - rekao je Babić, još uvek predsednik FS Beograda

Branko Ružić, doskorašnji potpredsednik FK Partizan, neće napuštati Humsku, ali će zbog obaveza vezanih za politički angažman pojavljivanje redukovati. Ružić je sada član Upravnog odbora crno-belih, koji su posle više sati sastančenja odlučili da upražnjeno mesto u potpredsedničkoj fotelji daju dvojici - Ratomiru Babiću i Dušanu Jovanoviću.

Babić, sada predsednik Fudbalskog saveza Beograda, rekao je posle sastanka da će se u bliskoj budućnosti, zbog slabih igara, pojačati aktivnosti dok će čelnici veoma brzo javnosti saopštiti šta se dešava i kakva je zaista situacija u klubu.

- Navijači su s pravom ogorčeni jer nemaju pravu informaciju šta se kod nas dešava. Pitaju se stalno gde su nestali milioni od transfera... - rekao je Babić i dodao:

- Napravićemo presek stanja i obavestiti javnost gde odlazi novac. Tražio je i predsednik da se s tim podacima izađe javno, kako se više ne bi govorilo o avionima i kamionima.

Upitan da prokomentariše trenera Vuka Rašovića Babić je bio kratak:

- Mi smo kao uprava pogrešili, jer smo kasnili sa pojačanjima tokom leta, i to je, recimo, razlog neuspeha u Evropi...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf)