POTRESNO PISMO ZVEZDINIH FUDBALERA: Klub se raspada, ali nećemo štrajkovati!

"Mi, prvotimci Crvene zvezde, trpimo najveći pritisak javnosti, što bi u iole normalnim okolnostima bilo očekivano i logično, ali u FK Crvena zvezda okolnosti, nažalost, nisu normalne niti sportski zdrave. Zato želimo da javnost i od nas čuje makar delić problema", navodi se u otvorenom pismu "crveno-belih"

Povodom spekulacija da će igrači Crvene zvezde stupiti u štrajk ukoliko im se do utorka ne uplati makar deo zaostalih dugovanja, "crveno-beli" su odlučili da se obrate pismom u kom demantuju te medijske navode.

Saopštenje naslovljeno "Titula je naš cilj iako je situacija alarmantna" prenosimo u celosti.

"Mi, fudbaleri Crvene zvezde, ne želimo da pojedinačnim izjavama u medijima bilo šta demantujemo ili objašnjavamo vezano za situaciju u klubu već smo odlučili da se javnosti, pre svega Zvezdaškoj, obratimo otvorenim pismom u kojem ćemo objasniti sve probleme i teškoće u kojima se nalazimo duži vremenski period.

Pre svega, da odmah razjasnimo odredjene medijske špekulacije i neistine, štrajka u svlačionici Crvene zvezde sigurno NEĆE BITI. To je stav svih igrača i svih članova stručnog štaba. Tu vrstu protesta nikada nećemo primeniti bez obzira na situaciju jer smatramo da se time ništa ne rešava. Istina je da postoje uslovi za takav vid protesta ali on se neće desiti.

Uprkos svemu što smo rekli, titula šampiona za nas ostaje najveći i jedini cilj, želja, odnosno motiv. Zbog titule ćemo žrtvovati sve i zaista zanemariti sve probleme jer želimo da pokažemo sportski i ljudski karakter. Sigurno smo da ne postoji niko u klubu ko više od nas želi da postanemo šampioni i sigurni smo da ćemo to i uraditi.

Ipak, važno je i da javnost zna u kakvim uslovima žive i rade oni koje najviše optužuju za loš početak sezone i koji su, logično, prvi na udaru. A, najmanje smo krivi za stanje u klubu i situaciju u koju smo dovedeni.

Za Zvezdu, za titulu, za šampionske dane...

Prvotimci Crvene zvezde"

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)