AKO IM NE ISPLATE NOVAC: Fudbaleri Zvezde prete štrajkom!

"Crveno-beli", koji se trenutno nalaze na Zlatiboru, poručili su da neće trenirati ako im se u utorak ne isplati deo zarade koji im se duguje

  • 23

Fudbaleri Crvene zvezde zapretili su da će u utorak prestati da treniraju ako im uprava ne isplati dugovanja, prenosi "Informer".

Igrači su hteli još u nedelju da obustave rad, ali im je obećano da će u utorak, kada se vrate u Beograd, biti izmiren deo obaveza prema njima. Zbog toga su odložili štrajk do utorak kada će videti kakva je situacija.

Prema nekim informacijama, u proteklom periodu novac je igračima uplaćivan sporadično, a nije se desilo da svi igrači dobiju novac koji treba prema ugovoru.

Ukoliko se odluče za štrajk, to im ne  bi bio prvi put, jer su u maju prošle godine odbili da treniraju zbog neisplaćenih zarada.

Ovoga puta situacija je, takođe, teška, jer je račun Crvene zvezde u blokadi zbog velikih dugovanja i pristiglih tužbi, pa je pitanje kako će uprava da reši ovaj problem.

Takođe, osim igrača, verovatno će i treneri u klubu da stupe u štrajk, jer svima je, osim Slaviši Stojanoviću, istekao ugovor još prvog jula a nisu potpisivali novi. Takođe, plate nisu dobijali mesecima iako su na minimalcu od 22.000 dinara.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zile

    14. oktobar 2013 | 07:50

    Uuuuu velika stvar...oni su do sad ionako igrali kao da su u strajku!

  • igor

    14. oktobar 2013 | 07:54

    Bilo bih im pametnije da pobede koju utakmicu pa onda traze novac. Nema sta, plata je plata, a ugovor ugovor. Al sa njihovim primanjima trebali bi da se srame, barem malo

  • Djuka

    14. oktobar 2013 | 07:52

    Komedija!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA