MMA BORAC DŽAKIĆ IDE U ZAGREB: Nikad moćniji nisam bio! (FOTO)

Srpskog "gladijatora", posle dva otkazivanja, u Zagrebu očekuje meč protiv Slovenca Primoža Vrbinca, a pobedom u tom duelu obezbediće odlazak na piće s jednom simpatičnom devojkom

Borba između najboljeg srpskog MMA velteraša Dušana Džakića i Slovenca Primoža Vrbinca održaće se 25. oktobra na turniru FFC08 u Zagrebu, a naš "gladijator" spremniji nego ikad dočekuje okršaj.

- Nikada se ovako moćno nisam osećao. Završeni su jaki treninzi, koji su, na sreću, prošli bez povreda. Sledi borba, u kojoj ću desetak minuta pokazati koliko sam jako radio. Meč će biti rutina, protivnik nema nikakvu šansu - rekao je Džakić za Telegraf, i dodao da trenutno najveću borbu vodi "van konopaca".

- Imam dodatni motiv da pobedim u Zagrebu, jer mi je jedna simpatična devojka obećala da ćemo izaći na piće. Nemam dilemu, svom silinom ću se boriti za nju!

Meč u Zagrebu, na koji će ići sa svojim trenerom Sretenom Bogićevićem, biće 22. u Džakićevoj karijeri, a do sada ima skor 14-7. Pogledajte kako se Džakić pripremao za meč Vrbincem.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(P.M.)