ABA LIGA: Partizan u "Pioniru", Zvezda i Radnički u gostima

Zvezda ima dve vezane pobede, a u Ljubljani će im biti sve samo ne komforno i lako. Igokea bi mogla da bude tim za "vađenje" i podizanje samopouzdanja Radničkom, dok je Zadar, kakav god da je, uvek bio je tvrd orah za Partizan

Tri srpska predstavnika u ABA ligi u nedelju igraju utakmice 4. kola. Dva od tri su na putu. Prvi na parket izlaze košarkaši Crvene zvezde koji od 17 sati u "Stožicama" igraju protiv Olimpije. Dva sata kasnije u Laktašima Radnički igra protiv Igokee, dok će kolo "zatvoriti" Partizan. Crno-beli u "Pioniru" od 21 sat igraju sa Zadrom.

Sve tri ekipe su u sredu i četvrtak igrali u Evropi, a samo je Zvezda bila kod kuće. Porazi Partizana i Radničkog, u Barseloni i Atini, njihove trenera nisu zabrinuli toliko kao činjenica da nemaju sponzorske ugovore sa domaćim avio-prevoznikom.

Miroslav Nikolić i njegovi izabranici su iz džepa, tako se priča, platili put podno Akropolja, dok je Partizan preko Istanbula leteo za Barselonu.

Budućnost – Cibona 79:72

Cedevita – MZT 77:67

nedelja:

Olimpija – Crvena zvezda (17)

Široki – Solnok (17)

Radnički Kragujevac – Igokea (19)

Partizan – Zadar (21)

TABELA: Cedevita 4/0, Cibona 2/2, Budućnost 2/2, MZT 2/2, Krka 2-2, Crvena zvezda 2/1, Partizan 2/1, Radnički 2/1, Široki 2-1, Mega Vizura 1-3, Solnok 1/2, Igokea 1/2, Zadar 1-2, Olimpija 0-3.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)