Srpski golman odbranio dva penala, a onda postao tragičar! (VIDEO)

Bojan Šaranov, čuvar mreže Makabija iz Haife, u porazu od PAOK-a 3:2 u Solunu, u prvom poluvremenu dvaput zaustavljao udarce sa bele tačke Slovaku Miroslavu Stohu, ali kod dva protivnička gola, slabo je intervenisao

Srpski golman Bojan Šaranov, čuvar mreže Makabija iz Haife, obeležio je meč trećeg kola Lige Evrope u kojem je njegova ekipa poražena u Solunu od PAOK-a 3:2.

Šaranov je prešao put od junaka do tragičara, u prvom poluvremenu odbranio je dva penala, ali kod dva od tri primljena gola nije se baš proslavio.  Srpski golman kod vođstva svog tima 2:1 zaustavio je udarac Slovaka Miroslava Stoha sa bele tačke, a onda i ponovni pokušaj jednog igrača solunskih crno-belih, odbivši loptu u korner.

Posle udarca iz ugla usledilo je izjednačenje, uz slabu intervenciju Šaranova koji  nije dovoljno odlučno krenuo na centaršut.

U 45. minutu naš golman ponovo se proslavio drugim odbranjenim penalom Stohu, međutim, presudan momenat bio je gol Salpingidisa u 66. minutu, iz blizine, ali iskosa, Šaranov nije dobro zatvorio ugao i lopta je nekako prošla između njega i stative, što je doinelo pobeu PAOK-u.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)