Pogledajte i iz ove perspektive: Gogić u neverici zbog poništenog gola, s razlogom? (VIDEO)

- Mislio sam da je večeras to veče, i beskrajno sam se radovao pogotku. Nisam mogao da verujem kad sam video da je poništen - rekao je Zvezdin fudbaler posle remija sa niškim Radničkim

Imao je šansu Goran Gogić da postane heroj Crvene zvezde i donese pobedu protiv niškog Radničkog na "Čairu", ali je sudija Miodrag Gogić poništio gol i srušio radost Zvezdinog fudbalera, koji je u u igru ušao posle povrede Miloša Ninkovića.

- Mislio sam da je večeras to veče, i beskrajno sam se radovao pogotku. Nisam mogao da verujem kad sam video da je poništen. Čitavog života se trudim i dajem sve od sebe, i očekujem da mi se sve uloženo u narednom periodu vrati. Odigrali smo dobru utakmicu, naročito u drugom poluvremenu, ali to nije bilo dovoljno da se sa ne znam kojeg po redu gostovanja vratimo sa tri boda - rekao je Gogić za klupski sajt.

- Svaki put kad nam se ukaže prilika da smanjimo razliku za prvoplasiranim timom, mi je ne iskoristimo. Idemo dalje, ne gubimo veru i okrećemo se utakmicama protiv Radničkog u Kupu i derbiju koji nam je sigurno svima u podsvesti. Ipak, mi smo profesionalci, i ne smemo da razmišljamo unapred i tek nakon srede, spremaćemo se za duel sa večitim rivalom - zaključio je Goran Gogić.

Na priloženom snimku, od 1:52 pogledajte sporan detalj i procenite da je Abiola Dauda zaista bio u ofsajdu zbog čega je poništen Gogićev gol.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)