NINKOVIĆ PROPUŠTA DERBI? 12 kopči na čelu Zvezdinog veziste! (FOTO)

Povreda Ninkovića dogodila se samo nedelju dana pred večiti derbi i svakako će predstavljati ogroman nedostatak za crveno - bele ukoliko lekari ne smisle način da ga osposobe za igru

  • 5

Asisitent kod izjednačujućeg gola Crvene zvezde, u remiju sa Niškim Radničkim na "Čairu", Miloš Ninković poneće sa tog susreta jednu negativnu uspomenu pošto je posle duela sa napadačem domaćih zadobio veliku posekotinu na čelu.

Posle sudara sa snažnim napadačem domaćih Seadom Hadžibulićem u 68. minutu, vezista crveno - belih morao je van terena, a kako je posekotina bila velika nije više mogao da se vrati na teren jer je rana morala biti ušivena sa čak 12 kopči.

Vrlo nezgodna situacija za trenera Zvezde pred 145. večiti derbi koji je na programu narednog kola, posebno kada se uzme u obzir da crveno - beli ove sezone, osim što lako primaju golove, teško dolaze u izgledne situacije za postizanje istih.

Narednih dana Ninkoviću svakako predstoje detaljne lekarske analize, a nema sumnje da će čelnici crveno - bele strane topčiderskog brda učiniti sve da osposobe jednog od svojih najboljih igrača za predstojeći veliki okršaj sa najljućim rivalom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    27. oktobar 2013 | 08:49

    A mogao je da igra negde po Evropi on dosao u ovo nase ludilo!

  • MB

    27. oktobar 2013 | 02:11

    Nije imao sreće, od svih glava na terenu sudario se s bosanskom :)

  • Blok

    27. oktobar 2013 | 12:23

    @Istina a ko je tebi sine dao te informacije? Pljujes ovde po coveku a pricas gluposti, sram te bilo. Zbog takvih kao ti, koji se prave pametni i pljuju po velikim ljudima zbog svoje gluposti i zatucanosti, sad npr jedan Vidic vise ne igra za Srbiju. Samo znate da pljujete preko interneta,a ti koje pljujete su za tu istu Zvezdu i Srbiju uradili vise nego sto cete vi ikad u vasim malim,zatucanim i nebitnim zivotima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA