Vujošević pita Udovičića: Zašto se novac za Partizanovu halu usmerava na dečje sale?

- Dvoranu ima Crvena zvezda ili kako se već zove, Radnički, OKK Beograd... Mi nemamo. Ministar sporta bi trebalo da se posveti promeni poreske politike - poručuje trener Partizana

Pred košarkašima Partizana je težak put i gostovanje u Ukrajini protiv ekipe Budiveljnika, direktnog konkurenta za plasman u drugu fazu.

Ipak, trener "crno-belih" je pored analiziranja protivnika na predstojećem meču ponovo skrenuo pažnju na probleme s kojima se klub suočava.

Ovog puta na tapetu Vujoševića našao se ministar sporta Vanja Udovičić koji, prema rečima Partizanovog trenera, budžetski novac usmerava na potrebe školskog sporta, dok su obećanja za Partizanovu halu u zapećku već nekoliko godina.

- Ministar Udovičić je pričao o tome da se novac za potrebe klubova preusmeri za potrebe školskog sporta. To je verovatno uradio zato što se, dok je bio aktivni sportista, nije susretao s problemima kakav je kada neki klub nema dvoranu. Dvoranu ima Crvena zvezda, ili kako se već zove, Radnički, OKK Beograd - kazao je Vujošević, pa dodao:

(Telegraf.rs)