IZNENAĐENJE NA MARAKANI: Mladenović u sastavu dok za ''klince'' nema mesta!

Pojavljivanje levog beka u sastavu ''crveno-belih'' izazvalo veliko iznenađenje na "Marakani", s obzirom na to da je zatražio raskid ugovora i nije bio u planovima trenera

Na ''Marakani'' iznenađenjima nikad kraja! Iako se u meču protiv Radničkog iz Kragujevca očekivalo da se u prvoj postavi nađu Zvezdini klinci Vukan Savićević i Stefan Mihajlović, kao i zlatni omladinac Predrag Rajković, trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović se odlučio za proverene snage.

Međutim, veliko iznenađenje svakako predstavlja igranje Filipa Mladenovića, koji je nedavno zatražio raskid ugovora i koji svakako nije bio ''standardan'' na trenizima. Doduše, levi bek nije u prvoj postavi nego na klupi, ali i to ne umanjuje čuđenje svih kojima su crveno-bela boje u srcu.

Koliko je njegovo pojavljivanje na klupi začudilo mnoge, još veće čuđenje i nevericu izazvalo je nepojavljivanje pomenutih ''klinaca'' na travi najvećeg srpskog stadiona. Savićević je već bio viđen kao idealna zamena za povređenog Ninkovića, dok je Mihajlović još jednom ''izvisio'', a mesto u napadu je zadužio Ifeani Onjilo.

(Telegraf.rs)