KUP: Crvena zvezda - Radnički Kragujevac 3:0! (VIDEO)

Fudbaleri Zvezde posle slabog prvog poluvremena u nastavku zaigrali bolje i, za razliku od Kragujevčana, iskoristili šanse, pa su na kraju stigli do možda i nezasluženo ubedljive pobede

  • 1

Fudbaleri Crvene zvezde dočekali su Radnički iz Kragujevca u poslednjem meču osmine finala Kupa Srbije.

Beograđani su ove sezone već mnogo puta razočarali navijače, ali svejedno su protiv Kragujevčana bili u ulozi apsolutnog favorita, tim pre što su ih pobedili u prvenstvu na "Čika Dači". U poslednjim mečevima na "Marakani" Zvezda je bila izuzetno efikasna, a pošto Radnički dosad nije impresionirao, ovo je mogla da bude prilika za novu goleadu na našem najvećem stadionu.

CRVENA ZVEZDA - RADNIČKI KRAGUJEVAC 3:0

(Milijaš 9 p, Mijailović 55, Krneta 89)

Stadion: Crvene zvezde. Gledalaca: 4.661 Sudija: Ninoslav Spasić.

Zvezda: Vesić, Vešović, Krneta, Lazić, Mijailović (od 85. Mladenović), Gogić, Pečnik, Milijaš, Kasalica (0d 75. Mirić), Milunović, Onjilo (od 46. Dauda).

Radnički: Šimić, Pavlović, Marić, Tintor, Rosić, Krivokapić, Kovačević, Petronijević (od 80. Porkari), Beljić, Simović, Spalević.

TOK MEČA

1-2. minut - Počelo je borbeno, Milinoviću je raskrvavljena usna posle udarca laktom fudbalera gostiju Rosića, za šta je usledio žuti karton. Odmah zatim oštar start nad Kasalicom.

8. minut - Penal za Zvezdu, Marić je oborio Kasalicu u kaznenom prostoru i za sudiju Spasića nije bilo dileme.

9. minut - GOOOL 1:0. Nenad Milijaš siguran, šalje loptu u golmanovu levu stranu, čuvar mreže bacio se u suprotnu.

12.  minut - Odličan pokušaj Krivokapića sa više od 30 metara, golman Zvezde Vesić nesiguran, ali ipak odbija loptu u korner.

17. minut - Bakljada domaćih navijača, dim se raširio po terenu, ali nije bio tako gust da bi omeo igrače. Skandiralo se "Aca Radović", momku koji je pre tačno 14 godina, 30. oktobra 1999,  poginuo na "večitom derbiju" od signalne rakete ispaljene sa južne tribine stadiona Partizana.

19. minut - Neprecizan šut Milunovića, posle kombinacije nekoliko igrača.

30. minut - Igra je prilično zamrla, sve se dešava između dva šesnaesterca.

39. minut - Velika prilika za Radnički posle kornera, Vesić ponovo nesiguran kratko odbija loptu, ali šut Kovačevića je izblokiran.

40-45. minut - Gosti agilniji u završnici poluvremena, bez prave pretnje po gol.

Poluvreme

46. minut - Utakmica je nastavljena. Dauda je u timu Zvezde zamenio veoma slabog Onjila.

47. minut - Stopostotna prilika za izjednačenje, posle prodora Kragujevčana s leve strane i centaršuta, Spalević je gađao glavom iz blizine, Vesić sjajno brani.

48. minut - Domaćini odmah uzvraćaju, Milunović je prošao dvojicu igrača Radničkog i uposlio Kasalicu, koji gađa visoko preko gola.

49. minut - Simović je oprobao udarac iz daljine, dobar pokušaj, malo pored gola Zvezde. Drugo poluvreme počelo uzbuđenjima.

55. minut - GOOL 2:0. Nikola Mijailović krunisao je dobru akciju Zvezde. Pečnik je uposlio Daudu, koji potom asistira defanzivcu "crveno-belih", koji je iz blizine raspalio po lopti, koju je golman Šimić samo malo zakačio, ali nije uspeo da je spreči da završi u mreži.

63. minut - Pokušaj Milijaša, Šimić brani. Odmah zatim odlična prilika za goste, Spalević se posle odličnog pasa našao oči u oči sa Vesićem, koji mu je ušao u šut i sprečio gol.

68. minut - Petronijević se posle odbitka našao u odličnoj šansi, ali sa 10-11 metara traljavo šutira pored gola Zvezde.

83. minut - Sudar Gogića, kojeg je lopta pogodila u rame i jednog igrača Radničkog. Kratak prekid, pa je meč nastavljen.

85. minut - Milunović je odlično izveo slobodan udarac, lopta je prošla tik pored stative. Odmah je usledila i prilika Daude.

89. minut - GOOL 3:0. Krneta glavom posle kornera šalje loptu gde treba i to je ubedljiva pobeda Zvezde.

90+3. minut - Milunović u šansi, golman Radničkog brani, a onda je sudija odsvirao kraj.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Binder

    30. oktobar 2013 | 19:21

    Sad ocekujem komentare namjesteno kupljeno prodank bratski klub i bla bla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA