LJAJIĆEV OTAC: Adem će igrati za novinare!

Otac fudbalera Rome potvrdio da se njegov sin dogovorio sa FSS da nastupi u prijateljskom meču u Užicu protiv "orlova". "Adem nema drugu reprezentaciju Srbije", kaže Sahmir Ljajić

Fudbaler Rome Adem Ljajić ipak će igrati za selekciju novinara na utakmici zakazanoj za 19. novembar u Užicu protiv fudbalske reprezentacije Srbije.

Ljajićev otac Sahmir rekao je "Kuriru" da se Adem dogovorio sa predstavnicima novinara o nastupu za njihovu selekciju.

- Tog dana kad su ga zvali iz Beograda bio je s ekipom u kampu, pripremao se za prvenstvenu utakmicu. Sad je već sve u redu, čuo se s ljudima iz Saveza i izrazio želju da se pojavi i zaigra za "novinare". Biće mu sigurno malo neobično da igra protiv svojih drugova, ali raduje se dolasku i utakmici - kaže Sahmir Ljajić.

Roma je učinila veliki ustupak svom novom igraču, ali mu je ipak dala dozvolu da zaigra u Užicu.

- I to je bio problem jer Roma ima posle toga važnu utakmicu. Ipak, Adem im je objasnio koliko želi da igra u Srbiji - rekao je Sahmir Ljajić, koji je na direktno pitanje da li će njegov sin ili selektor Siniša Mihajlović prvi popustiti kako bi reprezentacija Srbije zaigrala u najačem sastavu, odgovorio:

- Adem nema drugu reprezentaciju osim Srbije. Samo treba da stigne poziv i on je tu, na prvoj prozivci. Selektor Mihajlović i Adem moraju da sednu za isti sto i da tu stvar reše jednom zauvek. Niko drugi to ne može da završi umesto njih dvojice - zaključio je Sahmir Ljajić.

Fudbalska reprezentacija Srbije odmeriće snage u prijateljskom susretu protiv najbolje novinarske selekcije koju će sa klupe predvoditi trenerski duo Milovan Rajevac i Ljubiša Stamenković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: Kurir)