UDARIĆE LJAJIĆ NA MIHU: Vezista Rome glavni adut novinara protiv ''orlova''!

''Otpadnik'' iz nacionalnog tima samo čeka dozvolu čelnika ''vućice'' kako bi predvodio selekciju sedme sile na prijateljskom meču sa A timom Srbije

  • 4

Spektakl u najavi! Posle skoro deset godina prekida tradicije fudbalska reprezentacija Srbije odmeriće snage u prijateljskom susretu protiv najbolje novinarske selekcije koju će sa klupe predvoditi trenerski duo Milovan Rajevac i Ljubiša Stamenković.

Pored dvojice pomenutih trenera u stručnom štabu će se naći i nekolicina novinara, a ono što je svakako najzanimljivije jeste da bi selekciju sedme sile na terenu trebalo da predvodi Adem Ljajić, fudbaler koji je izbačen iz nacionalnog tima zbog izbegavanja pevanja himne.

Pored Ljajića, za meč koji bi trebalo da se odigra u Užicu 19. novembra, u timu će se naći i fudbaler Legije Miroslav Radović, Boško Janković iz Verone, Nemanja Gudelj prvotimac AZ Alkmara kao i defanzici Duško Tošić (Genčlerbirligi) i Nemanja Pejčinović (Nica). Naravno, svi ovi igrači su želje novinarskog tima koji bi trebalo da uputi zvanični poziv inostranim klubovima čiji igrači se nalaze na spisku.

Fudbaleri koji će činiti okosnicu tima svakako su domaći igrači iz Jelen Superlige koje predvodi golman Crvene zvezde Boban Bajković, a na spisku su još: Miroslav Vulićević (Vojvodina), Jovica Vasilić (Sloboda), Stefan Babović (Voždovac), Nikola Ninković (Partizan)...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    7. novembar 2013 | 09:45

    Srbin sam ali vjerujte mi da cu navijati za LJaicevu ekipu,Karadzic Mihajlovic napolje, vratite Antica

  • Nenad

    7. novembar 2013 | 01:26

    Ovaj slinavi jos uvek nije otisao? C....Al' ce sedma "sila" da ih opere....Iiiiiii, voda u usima igraca reprezentacije .....Kakav danak neiskustvu!!

  • Bari

    7. novembar 2013 | 11:28

    CG svaka cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA