VUJOŠEVIĆ: Nismo se kvalifikovali u Evrokup!

Trener crno-belih zadovoljan je zbog plasmana njegovog tima u narednu fazu najjačeg evropskog takmičenja, ali kaže da je očekivao da kao što je moskovski tim bio favorit protiv Partizana i pobedio, da će tako i Fenerbahče slaviti u Francuskoj i tako crno-beli proći dalje

Košarkaši Partizana poraženi su u poslednjem kolu prve faze Evrolige u Pioniru od CSKA, ali su se zahvaljujući pobedi Fenerbahčea nad Nanterom, plasirali u Top 16 Evrolige.

Nakon završetka obe utakmice, trener crno-belih, Duško Vujošević rekao je da je moskovski tim zasluženo pobedio i da zbog toga ne može da se raduje kako bi trebalo zbog velikog uspeh koji su postigli njegovi puleni, uprkos porazu.

- Zasluženo su dobili utakmicu. Uspeli su svojom agresivnošću da razbiju našu organizaciju igre. Mi smo loše branili "pik en rol", ali mislim da imamo još prostora za napredak. Moji igrači su imali i zdravstvenih problema pre ove utakmice. Zadovoljan sam borbenošću tima. Veliki je uspeh sama situacija da smo ušli u Top 16 - rekao je Vujošević, koji kaže da je očekivao pobedu Fenerbahčea u Francuskoj, jer je turski tim bio veliki favorit.

- Srećna slava svima koja slave!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)