ODLUKOM TRENERA: Cvetković odstranjen iz tima Zvezde, ide na pozajmicu u MZT!

Za mesto u timu konkuriše još dobrih mladih igrača, kojima će se ubuduće ukazati šansa * Odsustvo Cvetkovića iz prvih 12 nema veze sa prilikom koju će dobiti Rebić * Još ne tražimo nikoga ko će da zameni Mitrovića, Tejić je dobar, priča Radonjić

Odlukom prvog trenera KK Crvena zvezda Dejanja Radonjća, mladi plejmejker Aleksandar Cvetković neće više biti u prvom timu.

Odmah posle konferencije za medije iz kluba je saopšteno da će Cvetković karijeru nastaviti u skopskom MZT-u. Na ovaj način Zvezda se ne odriče svog košarkaša, već je samo pronađeno rešenje da više igra.

Uoči meča 14. kola ABA lige koju Crvena zvezda igra sa Širokim, Radonjić je izjavio da postoji još dobrih mladih igrača kojima treba ukazati šansu, a sve to nekoliko dana posle informacije da je Cvetković nezadovoljan svojom minutažom. Ipak, trener kaže da te dve stvari nisu povezane.

- Za mesto u timu konkuriše još dobrih mladih igrača, poput Nikole Rebića, koji će ubuduće biti u prvih 12. Nevezano za situaciju sa Cvetkovićem, Rebić takođe zaslužuje šansu - rekao je trener na konferenciji na Malom Kalemegdanu.

(M. Pavlović)