Cvetković traži izlazna vrata iz Zvezde?!

Mladi plejmejker crveno-belih traži da ode iz kluba, jer je nezadovoljan minutažom

  • 19

Mladi plejmejker Crvene zvezde Telekom, Aleksandar Cvetković (20,183) želi da ode iz kluba jer je nezadovoljan minutažom i tretmanom, saznaje Telegraf.

Međutim, problem predstavlja obeštećenje koje crveno-beli traže za njega. Jasno je da nijedan klub u Srbiji to ne može da priušti, a iz inostranstva ne bi dali toliku cifru za nedokazanog igrača.

Zanimljivo je da je ovaj plejmejker jedini iz zvezdine škole košarke koji je došao do prvog tima...

Agent ovog košarkaša je trenutno u pregovorima sa crveno-belima oko smanjenja obeštećenja kako bi bar u drugom delu sezone mladi košarkaš mogao da zaigra u nekom klubu.

Sam Cvetković želi da ode iz Beograda iz Srbije u neki klub u inostranstvo, samo da dobije priliku da igra.

Cvetković je ove sezone prosečno igrao 7,8 minuta po meču, ali na 10 utakmica, uz 2,3 poena. U Evroligi je imao još manje šansi da igra, sakipio je tek 3,4 minuta u proseku i to na tri meča.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(S. Milošević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BYKOBAP

    24. decembar 2013 | 14:20

    Realno pored djenke i nelsona nema sta da trazi...idi negde gde ces igrati.

  • Vesa

    24. decembar 2013 | 14:29

    I meni je zao Cvetkovica, i nadam se da ce klub da ga pusti uz smanjeno obestecenje. Ali ovakve price neupucenih u mladje kategorije mi dizu pritisak: kakvo bre dete iz nase skole kad je u 14.-oj godini dosao iz Partizana?

  • gogo

    24. decembar 2013 | 14:36

    realno, otkad je poceo da igra seniorsku kosarku nije napredovao ama bas nista.Veciti talenat. Nije Radonjic kriv, imao je on sansu i kod Pesica i kod Vukojicica, ali nije iskoristio! Po meni najbolje da ode u FMP kod Gurovica i tamo igra po 30min, a njegovo mesto uzme mali Rebic kome bi tih 5,6 min mnogo znacilo u seniorskoj kosarci sa jakim protivnicima u evrokupu i aba ligi. Pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA