TUŽNO I SMEŠNO: Pijani navijač zvao policiju da bi pričao sa Fergusonom!

Policija apelovala na javnost "da iako može da bude jako tužan poraz u fudbalu, treba imati u vidu da je broj 999 samo za hitne slučajeve", i potom je poručeno da se zove direktno klub

Očaj je najbolja reč kojom se može opisati trenutno raspoloženje navijača Mančester junajteda. Odbrana titule je zaboravljena, pozicija na tabeli odavno nije bila tako loša, a onda je usledila neverovatna eliminacija iz Liga kupa od Sanderlenda.

Koliko su navijači razočarani najbolje pokazuje postupak jednog od njih. Naime, nezadovoljni simpatizer je pijanom stanju u toku večeri zvao policiju i zahtevao da razgovara sa bivšim menadžerom, a sada ambasadorom kluba, Aleksom Fergusonom.

Policajac na vezi je saopštio "da iako može da bude jako tužan poraz u fudbalu, treba imati u vidu da je broj 999 samo za hitne slučajeve", i potom je poručeno da se zove direktno klub.

- Muškarac iz Krumpsala, okrug Severni Mančester, pozvao je 999 u pijanom stanju zahtevajući da razgovara sa Alesom Fergusonom povodom poslednjeg rezultata, saopštila je policija na svom Fejbsbuk nalogu.

- Apelujemo na javnost da broj 999 koristi isključivo za hitne intervencije, iako poraz u fudbalu može da bude deprimirajući. Ukoliko biste želeli da razgovarate sa ser Aleksom o poslednjim rezultatima kluba, preporučujemo da probate da direktno koktaktirate sa Mančester junajtedom, ne bi liste došli do bivšeg trenera - navodi se u saopštenju policije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)