LUDILO NA OLD TRAFORDU: Junajted ispao u polufinalu Liga kupa posle penala!

Izabranici Dejvida Mojesa uspeli su tokom regularnog dela utakmice da anuliraju zaostatak iz prve utakmce i išlo se u produžetke u kojima su obe ekipe postigle po gol, tako da su penali odlučivali o ekipi koja će otići u borbu za trofej

  • 2

Nećemo gledati gradski derbi Mančestera na "Vembliju" u finalu Liga kupa Engleske, jer su fudbaleri Junajteda ispali u polufinalu od Sanderlenda, posle lošijeg izvođenja penala u revanš meču, ukupno 3:4.

Izabranici Dejvida Mojesa uspeli su tokom regularnog dela utakmice da anuliraju zaostatak od jednog gola iz prve utakmce i išlo se u produžetke u kojima su obe ekipe postigle po pogodak, tako da su penali odlučivali o ekipi koja će otići u borbu za trofej.

Zbog lošeg rezultata iz meča na stadionu "Svetlosti" kada su poraženi od "crnih mačaka" sa 2:1, morali su aktuelni šampioni Premijer lige da jure zaostatak od jednog gola, što su i uspeli, pošto je nakon regularnih 90 minuta bilo 1:0 za njih, a pogodak nade postigao je Džoni Evans u 37. minutu. Kako se u Liga kupu ne računa gol u gostima, već samo ukupni rezultat, utakmica je otišla u produžetke.

Umalo da "crveni đavoli" već nakon produžetaka ispadnu iz borbe za trofej, kada je Berdsli u 119. minutu postigao gol, ali je džoker Junajteda, Ćićarito u nadoknadi produžetka uspeo da izjednači i omogući svom timu posle penal serije da se izbori za mesto u finalu.

Umorni od neverovatne utakmice koju su odigrali, igrači oba tima su prišli izvođenju penala bez koncentracije, tako da domaćini nisu iskoristili čak četiri penala, jedino je Flečer pogodio mrežu, dok su gosti pogodili dva puta i na taj način prošli dalje. Sanderlend će se u finalu za trofej boriti sa Mančester Sitijem.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA