I NINKOVIĆ NAPUŠTA PARTIZAN: Genčler daje milion i po za Džigija!

U slučaju odlaska, talentovani vezista će dobijati pola miliona evra po sezoni, a ponuda crno-belima je stigla neposredno pred meč sa Austrijancima

U danu kada je Beogradom odjeknula vest da će Miloš Jojić napustiti Partizan i potpisati za Borusiju iz Dortmunda, stigla je i informacija da je turski Genčlerbirligi zainteresovan da u svoje redove dovede Nikolu Ninkovića.

Kako ''Sport'' prenosi, ponuda od milion i po evra za Ninkovića stigla je neposredno pred meč crno-belih sa VAC-om, a u kompletnom transferu posreduje poznati menadžer Ranko Stojić koji je već nekolicinu fudbalera odveo u Tursku. Stojić je navodno prisustvovao meču Partizana sa Austrijancima i, u razgovoru sa Albertom Nađom, predočio je uslove ponude.

U slučaju odlaska Ninković bi trebalo da zarađuje pola miliona evra godišnje, a sam fudbaler je istakao da će najpre da se posavetuje sa porodicom i agentima.

- Načuo sam nešto o interesovanju Turaka, ali ne mogu da pričam o tome dok ne budem razgovarao sa ljudima iz kluba i znao konkretnije detalje, kao i sa porodicom - istakao je mladi fudbaler.

Na taj način je potvrđena informacija od pre par dana kada se uveliko pisalo da Partizan ostaje bez dvojice izdanaka sopstvene škole.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)