Partizan prodaje dvojicu najtalentovanijih igrača!

Crno-beli prema pisanjima medija rešili da prodaju Jojića i Ninkovića menadžerskoj agenciji Pini Zahavija, a zbog toga su potpredsednik kluba Ratomir Babić i sekretar Darko Grubor u Izraelu.* Ideja je da se novac dobije odmah, ali da igrači tek na leto odu iz kluba

  • 16

Fudbalski klub Partizan mora da proda dvojicu najboljih i najtalentovanijih igrača Miloša Jojića i Nikolu Ninkovića i to izraelskom menadžeru Piniju Zahaviju, odnosno njegovom investicionom fondu, prenosi "Informer"

Srpski šampion je u zimskom prelaznom roku doveo dosta igrača, a nije prodao nijednog, što je dodatno opteretilo klupski budžet.

Ovaj list navodi da su crno-beli u finansijskim problemima, jer nisu tokom zimske pauze prodali nijednog igrača, pa su sekeretar kluba Darko Grubor i potpredsednik Ratomir Babić otputovali u Izrael kako bi se dogovorili sa poznatim fudbalskim menadžerom.

Međutim, ideja je da se igrači prodaju odmah i da se novac dobije već sada, a da Jojić i Ninković do leta ostanu u Humskoj i tek tada odu.

Zbog poznatih problema sa predsendikom kluba Draganom Đurićem, koji se nalazi u istražnom postupku, Partizan je u krizi sa novcem, a nijedna banka trenutno neće da im da kredit. Zato su morali da se snalaze za pare prodajom igrača.

Da li su Grubor i Babić uspeli da se dogovore sa Zahavijem oko prodaje biće poznato po njihovom dolasku u Beograd

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MAXIMUS

    28. januar 2014 | 09:10

    Bagro !!!! Lopovi !!!! Dokle vise bre, dokle?????? Sta radi policija???? Kada ce uci u klub da ispitaju sve marifetluke lopovske uprave????

  • Poaro

    28. januar 2014 | 09:45

    Kako vas nije sramota da prodajete igrace tako,nezasiti ste...dokle cete da punite svoje dzepove...koliko igracq ste prodali..nije vam dosta para..

  • Mikaric

    28. januar 2014 | 09:47

    Najvaznije je da se pare dobiju odmah ... crko konj ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA