DELIJE PARTIZANU: Sa juniorima smo igrali, ali nikad nismo sa crte furnuli! (FOTO)

"Nismo imali podršku države, igrali smo derbije sa juniorima i kadetima, završavali sa četiri igrača, imali manji budžet od Vujoševićeve plate, dobijali po nosu 40 razlike... ali nikada nismo nikome furnuli sa crte. Nikada", stoji u saopštenju navijača Crvene zvezde

Navijači Crvene zvezde izrazili su na polufinalu Kupa Radivoja Koraća između crveno-belih i Radničkog revolt zbog ishoda meča četvrtfinala između Partizana i FMP-a.

Ekipa iz Železnika je trijumfovala nad dosta oslabljenom ekipom, a navijači su u "Pioniru" uvredljivo skandirali treneru i ekipi Partizana, i istakli transparent sa porukom:"Sramota je pobeći, a ne izgubiti!"

U toku dana, Delije su se oglasile saopštenjem, u kom direktno osuđuju po njihovom mišljenju "povlačenje" Partizana.

"Nismo imali podršku države, igrali smo derbije sa juniorima i kadetima, završavali sa četiri igrača, imali manji budžet od Vujoševićeve plate, dobijali po nosu 40 razlike... ali nikada nismo nikome furnuli sa crte. Nikada", navodi se u saopštenju.

Podsetimo, Vujošević je posle meča rekao da je odluka bila da u "Pioniru" nastupe "samo sto posto zdravi igrači", a van igre je ostavio Bogdana Bogdanovića i Žofrija Lovernja.

Nova polemika je otpočela. Ko je po vašem mišljenju u pravu?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)