UEFA određuje da li će Grobari ići u Pirej: Nema dogovora između Olimpijakosa i Partizana

Iz grčkog kluba poručili da nisu imali nikakvobg kontakta sa predstavnicima crno-belih na temu gostovanja navijača

Treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona se bliži, duel Olimpijakosa i Partizana je, čini se, neizbežan jer crno-beli imaju lepu prednost pred revanš sa Budućnošću, pa su delom mislima već okrenuti ka spektaklu sa Atinjanima.

Taj meč pratiće sigurno opsežne nezbednosne mere, pozamašan broj redara i policije, imaćjui u vidu prirodu odnosa navijačkih grupa srpskog i grčkog prvaka, odnosno tesne veze Zvezdinih Delija i pristalica Olimpijakosa.

>>> 1600 Grobara u Atini ili potpuna zabrana gostovanja za meč godine: Sprema se neviđeno obezbeđenje zbog susreta Partizana i Olimpijakosa

Upravo zbog toga su se mogle čuti najave o tome da neće biti uobičajenih razmena karata dva kluba za svoje navijače, navodno su Partizan i Olimpijakos već postigli načelan dogovor na tu temu, međutim, to je demantovano iz Pireja.

Iz Olimpijakosa su poručili da je sve na UEFA i biće kako ona odluči.

- Zbog pojedinih tvrdnji u medijima da su se Partizan i Olimpijakos dogovorili da ne vode svoje navijače na gostovanje u Beograd, odnosno u Atinu, želimo reći da ti navodi nisu istiniti - prenosi grčki portal Gazzetta.gr reči predstavnika grčkog prvaka.

- UEFA je ta koja određuje da li će navijači moći da idu na gostovanja, a stav Evropske fudbalske unije je da je bezbednost iznad svega u ovakvim situacijama. Treba sačekati, jer se Partizan još uvek nije kvalifikovao - poručili su iz Olimpijakosa.

(Telegraf.rs)