Na promociji u Holandiji, Mihajlović je otkrio koliko je trajala borba za njegov potpis (VIDEO)

BIvši vezista Partizana potpisao ugovor na četiri godine

Nemanja Mihajlović je predstavljen kao novi fudbaler Herenvena, sa kojim je potpisao ugovor na četiri godine.

Partizan će na ime obeštećenja u nekoliko rata dobiti 1.700,000 evra za krilnog igrača, koji je u novom klubu zadužio broj 15.

- Zadovoljan sam i zahvalan što sam prešao u Herenven. Hvala ljudima koji su se duže od šest meseci borili za mene. Herenven predstavlja dobru perspektivu za svoju karijeru. Mislim, da ima dobru šansu da napredujem. Stil fudbala u Holandiji odličan je za igrače na mojoj poziciji. Očeujem da napravim korak napred u karijeri - rekao je Mihajlović na promociji.

Mihajlović je odigrao 52 utakmice za crno-bele i postigao je 10 golova.

Mihajlović se kasnije obratio i navijačima Partizana i klubu je poželeo sve najbolje u nastavku sezone.

- Od danas nisam više zvanično igrač Partizana. Završena je sva papirologija, lekarski pregledi, konferencija za medije. Sutra sam već sa novim timom u Austriji. Ali navijaću za vas svim srcem i neću nikad zaboraviti ono śto ste mi pružili. Posebno želim da se zahvalim saigračima među kojima sam stekao velike prijatelje. Bez obzira i na za mene nekada teške fudbalske dana na Teleoptik sam uvek išao nasmejan.

- Saša je uvek dizao atmosferu, smejao se, podržavao nas, ali i kritikovao. Držali smo se zajedno i zato smo osvojili duplu krunu. Ali naš život je takav, moramo dalje. Hvala i navijačima koji su uvek bili uz nas! Želim vam svima puno sreće i sa vama sam svake srede i petka. Znam momci da to možete - naveo je Nemanja Mihajlović.

(Telegraf.rs)