Najkontroverzniji sudija ponovo pogurao Zvezdu: Drugi put daje ovakav crveni karton, napravio je i najveću grešku u istoriji derbija (VIDEO)

Srđan Obradović ponovo u centru pažnje zbog odluka na utakmici Borca iz Čačka i Crvene zvezde Kontroverzni sudija ponovo na delu: Opet dao sumnjiv crvene kartone Zvezdinim protivnicima, igrači napuštali teren zbog njega, napravio najveću grešku u istoriji derbija! (VIDEO)

Glavni arbitar utakmice Borac - Zvezda u osmini finala Kupa Srbije, Srđan Obradović, ponovo će izazvati buru u srpskom fudbalu. Naime, na samom početku utakmice njegov pomoćnik nije signalizirao ofsajd u kome je bio Luka Ilić pre asistencije za gol, da bi potom u 12. minutu isključio igrača Borca zbog verbalnog duela.

Nije jasno šta je štoper Čačana Kostić rekao glavnom arbitru, ali je neobično da je on izvadio crveni karton i direktno ga je isključio iz igre već na startu utakmice.

Ovakva situacija da na Zvezdinoj utakmici zbog verbalnog duela isključuje igrača nije novost za Srđana Obradovića, jer je isto uradio i na utakmici Zvezda - Vojvodina, kada je na identičan način dodelio crveni karton kapitenu Lala Nikoli Antiću, koji je tada uplakan napustio teren.

Na toj istoj utakmici je imao još jednu kontroverznu odluku kada je sudio penal nad Boaćijem u završnici meča, koji je pomogao Zvezdi da pobedi, a to je izazvalo lavinu nezadovoljstva u Humskoj.

Nisu to bile jedine kontroverzne odluke arbitra koji se na derbiju našao i na paroli Grobara kada je označen kao ''Zvezdin sudija''.

Upravo on je stajao iza gola na 153. večitom derbiju, kada nije signalizirao da je lopta izašla u gol-aut pre nego što je Ruiz vratio loptu do Kange za Zvezdin pogodak.

Nakon toga usledile su nove sumnjive odluke na Zvezdinim utakmicama, ali čak i na mečevima omladinaca.

Nedavno je njegova odluka izazvala još jedan skandal u Superligi, kada su fudbaleri Mladosti napustili teren nakon jednog sumnjivog penala koji je svirao za Bačku.

Pogledajte i kako je sada isključio igrača Borca:

(Telegraf.rs)