≫ 

Najkontroverzniji srpski sudija izazvao novu buru, i to na utakmici omladinaca?!

Jagodinac Srđan Obradović, koji je "briljirao" na "večitom derbiju" i utakmici Zvezde i Vojvodine, ponovo na udaru zbog sporne arbitraže

  • 19

Na internetu se pojavio snimak utkamice omladinske lige između Jagodine i Napretka koju je sudio verovatno najkontroverzniji arbitar u Srbiji ove sezone, Srđan Obradović.

I ponovo je ovaj Jagodinac postao predmet negativnih komentara zbog, najblaže rečeno, spornih odluka na štetu Kruševljana.

>>> Rešio je prvenstvo, ali je moj brat! Brutalna šala fudbalskog sudije koja je iziritirala Partizan

- Pogledajte ovu sramotu, ovaj užas u režiji suduje Srđana Obradovića. Ceo FSS i sudijska organizacija treba da se stide ove sramote. Ovakvo suđenje superligaškog sudije je nešto nezabeleženo u našem fudbalu i to na utakmici omladinske lige... - piše u komentaru koji je okačen na fejsbuk stranici organizacije Sindikata profesionalnih Fudbalera.

Oglasio se i Napredak koji je i postavio video sa spornim odlukama Obradovića.

- Učestvovаnje u sportu, а posebno timskim sportovimа mlаde uči timskom rаdu, liderstvu, sаmodisciplini, odgovornosti, tolerаnciji, rаzvijа njihove veštine sаvlаdаvаnjа rаzličitih problemа, uči ih istrаjnosti, poštovаnju аutoritetа, rаzvijа rаdne nаvike, jаčа njihov kаrаkter, sаmopoštovаnje i sаmopouzdаnje. Dа li ih već nа početku, pretencioznim odlukаmа ljudi u crnom, trebа nаučiti dа krаdu, lаžu i simulirаju?! Dа li nаm trebа tаkvа omlаdinа?

Podsetimo, Obradović je čovek kome je, kao četvrtom sudiji, na prethodnom "večitom derbiju" promakao očigledan gol-aut pre vodećeg gola Zvezde, a nedavno je i na meču crveno-belih i Vojvodine doneo dve sporne odluke na štetu Novosađana, kada je dosudio penal za Beograđane i pokazao crveni karton kapitenu Voše Nikoli Antiću.

Pogledajte, pa sami donesite zaključak kako sudi Obradović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Giks

    7. maj 2017 | 17:47

    Ovo je bre bruka od sudjenja

  • swissmade

    7. maj 2017 | 18:34

    Sudija iz jagodine, sudi utakmicu izmedju napredka i jagodine, pa za koga ce da sudi ako nece za jagodince. sramota i za delegiranje a o sudiji necu da trosim reci sve se vidi kako je sudio

  • Vlada

    8. maj 2017 | 00:09

    On je samo izvrsilac,radi ono sto mu kazu iz saveza.Treba da se zna sledeca stvar,pre destak dana,na utakmici Jagodina Brodarac,pri vodstvu domacina od 1:0,na poluvremenu su usli u svlacionicu predstavnici Brodarca,receno im je da mora da izgube,ali im garantuju opstanak.Trener Jagodine pravi 6 izmena i gube utakmicu.Sada je dosla na red ta utakmica,gde ce im savez obezbediti opstanak.I to je trebao da odradi covek koji izvrsava najprljavije poslove,Srdjan Obradovic.Uz sav trud,nije uspeo.Samo da pojasnimo,Brodarac je klub Slavise Kokeze,predsednika fss

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA