Ševčenkov miljenik stigao u Partizan, Iliev u transu: Grobari dočekali momka koji je preporučen Milanu! (VIDEO)

Crno-beli se dobro pojačali, osmeh Ivice Ilieva sve govori

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev i trener Miroslav Đukić ushićeni su zbog dolaska Ukrajinca Jurija Vakulka.

- Izuzetno sam zadovoljan, pregovori su bili zahtevni, uspeli smo na kraju da budemo brži pored mnogo zainteresovanih klubova. Uspeli smo da budemo interesantniji za igrača, da izabere baš nas. Veliki je potencijal, kapiten mlade reprezentacije, mislimo da je budućnost našeg kluba - rekao je Iliev uz veliki osmeh.

>>>Iliev otkrio kako je Partizan zbog Zvezde morao da preplati Sumu (VIDEO)

- To govori o rejtingu Partizana i kako ga doživljavaju u Evropi, to je veliki ponos. Hajde da mu poželimo sreću i dobrodošlicu - zaključio je funkcioner Partizana, a zvanična promocija zakazana je za sredu od 10 časova. 

Za Vakulka je Andrej Ševčenko rekao da je jedan od pet ukrajinskih igrača koje bi preporučio Milanu, što posebno govori o potencijalu novog aduta Miroslava Đukića.

- Srećni smo i videli smo da se radi o kvalitetnom igraču, očekivanja su velika, igra na nekoliko pozicija. Dobili smo veoma kvalitetnog igrača, sa nama će mnogo napredovati, moći će da izraste u vrhunskog igrača - kratak je bio Đukić.

Vakulko je prethodnih dana trenirao sa Partizanom i odigrao prijateljsku utakmicu zatvorenog tipa, posle čega je sklopljen dogovor.

Pre bivšeg igrača Dnjepra, Partizan je doveo Slobodana Uroševića iz Napretka i Ðorđa Ivanovića iz subotičkog Spartaka.

(Telegraf.rs)