Boaći se oporavio za CSKA: Napadač Zvezde čuvenim plesom u svlačionici proslavio povratak na teren (VIDEO)

Prvi napadač Zvezde će izgleda biti spreman za duel sa Armejcima

Navijači Crvene zvezde mogu da se raduju zbog najnovijih dešavanja vezanih za Ričmonda Boaćija, pošto sudeći po najnovijim snimcima koje je objavio iz svlačionice, deluje sve bolje posle povrede u poslednjoj utakmici na pripremama.

U prvi mah su mnogi pomislili da od Boaćija nema ništa za utakmicu protiv CSKA iz Moskve, koja je već na programu 13. februara, ali sada se situacija iz dana u dan popravlja nakon tretmana kod doktorke Marijane Kovačević.

>>> 1.000 elitnih huligana CSKA stiže na Marakanu: Već su se tukli sa Delijama, vođa im sam upada u voz protivničkih navijača, u Rusiji su strah i trepet na ulici (FOTO) (VIDEO)

Boaći je nekoliko dana pre meča protiv CSKA, koji se igra 13. februara od 18 časova, odradio i prvi trening nakon oporavka od povrede. To je proslavio njegovim karakterističnim plesom u svlačionici, u kojem mu se pridružio i Marko Gobeljić.

- Hvala svevišnjem Bogu što me je lečio svakog dana. Osećam se blaženo posle mog prvog treninga - napisao je Boaći na svom profilu na Instagramu.

(Telegraf.rs)