Spektakl u Kruševcu, da li je ovo utakmica sezone? Evrogolovi, promašen penal i dva pogotka u nadoknadi za 7+

Napredak i Spartak su odigrali meč za pamćenje

Spektakl u Kruševcu, na otvaranju prolećnog dela Super lige Srbije! Možda čak i utakmica sezone u kojoj je Napredak savladao Spartak rezultatom 4:3 (2:2).

Zaslužena pobeda Čarapana koji su, ipak, u 91. minutu dali gol za tri zlata vredna boda.

>>> I Napredak iz Kruševca pomaže teško bolesnom sinu novinara Partizana: Akcija prikupljanja pomoći se nastavlja

Bila je to majstorija Miloša Vulića koji je pravo niotkuda uputio udarac ka golu Ostojića i kandidovao se za gol sezone.

Samo minut ranije, Mile Savković je postigao svoj drugi pogodak na meču za 3:3 u 90. minutu i činilo se da će to biti konačan rezultat.

Savković je već na početku meča doveo goste u vođstvo, ali je Napredak preokrenuo za pet minuta. Pomenimo i da se Ndiaje, kao povratnik, upisao u strelece.

Ipak, na poluvreme se otišlo sa podjednakim šansama za pobedu. Bojan Čečarić je u finišu poluvremena raspalio po lopti i maestralno matirao Petrovića koji je samo malo ranije sjajnom paradom uspeo da spasi mrežu.

Napredak je zatim sredinom drugog poluvremena poveo prekNikolića, da bi isti igrač u 80. minutu promašio penal. Nije ni trebalo da šutira, što je jako iznerviralo Milorada Kosanovića.

Nervoza pored aut linije samo se produbila kada je Savković u pomenutom 90. minutu iskoristio kiks odbrane Čarapana, ali je Vulić vinuo Napredak na 6. mesto SL sa 37 bodova. Spartak je ostao 3. sa 40.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)