Ronaldo ovo nikada u karijeri nije doživeo: Dan kada je ceo protivnički stadion prestao da ga mrzi i priznao da je bog fudbala (VIDEO)

Neverovatne scene na Juventus areni u Torinu

Kristjano Ronaldo je u duelu protiv Juventusa u pobedi od 3:0 pokazao zašto je trenutno vlasnik titule najboljeg fudbalera sveta. Postitao je dva gola, od čega će se posebno prepričavati onaj drugi, koji će sigurno ući u kandidaturu za Puškaša!

>>> Zidanova reakcija na božanstveni gol Ronalda je neodoljiva: Trener Reala očima ne veruje (VIDEO)

Majstorijom sa nekih 11 metara makazicama Ronaldo je šokirao navijače Juventusa i Bufona. Posle početnog šoka, ceo stadion je postao svestan da je upravo prisustvovao jedan od najboljih golova u istoriji Lige šampiona.

Tada je čitav stadion ustao, a onda se desilo nešto što Ronaldo verovatno nikada nije doživeo u svojoj karijeri, osim onda kada igra na svom stadionu.

Publika koja mu je zviždala od starta, počela je da aplaudira i da ga pozdravlja ovacijama. Prepoznali su majstorstvo i pokazali poštovanje prema fudbalskom kralju.

I on je uzvratio na isti način. Iako je prvi gol provokativno proslavio, posle aplauza koje je dobio i on je uzvratio navijačima Juventusa istom merom.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsetila je ova scena na gol Ronaldinja u vreme dok je igrao u Barsi, kada je sam demolirao Real na Kamp Nou, kada je 80.000 navijača "kraljevskog kluba" ustalo i aplaudiralo magičnom Brazilcu.

(Telegraf.rs)