Faul vredan finala LŠ: Da li je Bajern oštećen za penal protiv Reala? (VIDEO)

Madriđani su zahvaljujući udarcu sa bele tačke izbacili Juventus, hoće li sada proći u finale posle nedosuđenog jedanaesterca za Bavarce

Jedan, po mnogima pogrešno, dosuđeni penal Realu protiv Juventusa, rastužio je Bufona, Juventus i mnoge prave ljubitelje fudbala širom sveta. Isto bi moglo da se kaže za jedanaesterac koji nije dosuđen na meču koji su u sredu odigrali Bajern Minhen i Real iz Madrida.

>>>Slomio je srce Bufonu i svirao najkontroverzniji penal u istoriji LŠ: Tri nedelje kasnije je progovorio o svemu! (VIDEO)

Naime, samo dan posle prvog polufinalnog meča Lige šampiona koji je Kraljevski klub dobio na gostovanju Bavarcima sa 2:1, podigla se velika prašina oko prekršaja i nedosuđenog penala koji je Karvaljo načinio nad Levandovskim na ivici peterca.

Poljak je krenuo ka golu, dva igrača Madriđana su ga zaustavila, a sudija je odmahnuo rukom i pokazao da je sve regularno.

Da podsetimo, u sličnoj situaciji nalazio se Lukas Vaskez kada je u duelu sa benatiom sudija Majkl Oliver pokazao na belu tačku.

A da li su kriterijumu, u najmanju ruku, drugačiji na ove dve utakmice...procenite sami.

(Telegraf.rs)