Slomio je srce Bufonu i svirao najkontroverzniji penal u istoriji LŠ: Tri nedelje kasnije je progovorio o svemu! (VIDEO)

Ime Majkla Olivera crnim slovima je upisano u istoriju Juventusa

  • 9

Fudbaleri Juventusa bili su na pragu senzacije i šanse da eliminišu Real iz Lige šampiona, ali je sudija iz Engleske u 93. minutu presudio.

Stara dama je bila bolja, imala je produžetke u džepu i delovala je spremno da potpuno dotuče Real vodeći sa 3:0, nakon poraza od 3:0 u Italiji.

Ipak, desetak sekundi pre kraja, Benatija je imao duel sa Vaskezom i sudija je procenio da taj okršaj ima elemenata za penal, što je potpuno razbesnelo Đanluiđija Bufona.

Foto: Tanjug/AP

Penal je lako realizovao Ronaldo, Bufon je dobio crveni, ali je lavina time tek pokrenuta.

Bio je na udaru sudija, Bufon je nastavio da ga vređa rekavši da je životinja koja umesto srca ima kantu smeća.

Foto: AP/Tanjug

- Normalna osoba ne može svirati tako sumnjivu situaciju osim ako umesto srca ima samo smeće. To rade životinje, ne ljudi. Ovaj sudija nema emocije, mogao sam mu svašta reći, mora shvatiti kakvu je katastrofu napravio - rekao je u jednom dahu Bufon, a mnogi navijači Stare dame smatraju da se Juventusu u identičnoj situaciji protiv Reala ništa ne bi sviralo.

Svako je imao svoju teoriju, a Oliver je pretrpeo pretnje smrću, čak je jedno vreme bio pod policijskom zaštitom.

Foto: AP/Tanjug

Progovorio je Majkl Oliver tek za zvanični sajt Fudbalskog saveza Engleske.

- Nekoliko dana sam se čudno osećao, ali mi je bilo veoma drago da imam podršku ljudi, kako iz fudbala, tako i van njega. To mi je značilo mnoog, ljudi su prilazili, a poznata fudbalska imena su mi slala poruke podrške. Uvek je lepo znati da imaš podršku - rekao je Oliver.

VIDEO - Marko Arnautović pušta Draganu Mirković saigračima

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA