Partizan neće da igra finale Kupa u Surdulici zbog rata 3 frakcije Grobara!

Generalni direktor crno-belih istakao da je klub iz Humske podneo zahtev da se utakmica za trofej igra na većem stadionu

Čelnici FSS doneli su neverovatnu odluku da se finale Kupa Srbije igra u Surdulici, na stadionu od svega 3.312 mesta. Nakon što se u finale plasirao Partizan, koji ima veliku armiju navijača, koji su sada i sukobljeni, logično je da ne mogu svi zainteresovani da prisustvuju meču protiv Mladosti iz Lučana, koji je na programu u sredu 23. maja.

Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, otkrio je da su crno-beli poslali dopis FSS sa zahtevom da se meč igra na većem stadionu, jer postoji i veliki bezbedonosni rizik jer Partizan sada ima tri frakcije navijača.

>>> Otkriveno ko je Zvezdin tajni adut u pregovorima sa pojačanjima: Uz njega pobeđuju Partizan za potpis igrača (VIDEO)

- Poslali smo dopis FSS i policiji da zahtevom da se promeni mesto odigravanja finalne utakmice. Interesovanje za prisustvo završnoj predstavi je znatno veće. Partizan trenutno ima tri frakcije navijača i iz svega navedenog neralno je da se meč organziuje na Radnikovom terenu. Logično je da se finale igra na većem stadionu u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu - objasnio je Vazura za Sportski Žurnal.

VIDEO: Pogledajte sukob među Grobarima ispred stadiona Partizana: Šipkama krenuli jedni na druge!

>>> Iliev najavljuje napadača koji daje 30 golova po sezoni: O statusu Đukića posle uspešne sezone, šta će biti sa Saletom i pojačanjima

Takmičarska komisija FSS, sa druge strane, nije u toku četvrtka dobila zahtev Partizana za promenu mesta odigravanja finala Kupa.

- Odluku o mestu odigravanja je doneo Izvršni odbor FSS. Njihova je ingerencija da odredi gde će se igrati - poručio je Miodrag Janković, predsednik Takmičarske komisije FSS.

VIDEO: Tajni signali Saše Ilića pre nego što je zatresao mrežu Čukaričkog

(Telegraf.rs)