Junuzović i Cican puni pohvala za Zvezdu: Kompaktan, dobar tim, teško protiv njih... (VIDEO)

Fudbaler Red Bula u superlativu govorio o igri srpskog prvaka

Zlatko Junuzovic nije mogao više od jednog poluvremena, povreda mišića je učinila svoje pa je rođeni Lozničanin prepustio mesto Šlageru u nastavku meča sa Crvenom zvedom.

>>> Zvezdin remi velike nade! Crveno-beli bez primljenog gola idu u Salcburg po Ligu šampiona (FOTO)

Posle meča imao je šta da kaže o igri ekipe Vladana Milojevića.


- Sigurno je bilo drugačije bez publike nego što je normalno. Atmosfera je bitna, sa njom dolazi i emocija i motivacija. Crvena zvezda je stvarno bila dobra i kompaktna u defanzivi. Trčali su puno i nama je bilo teško da dođemo do šansi. Znali smo odmah da je Zvezda dobra ekipa, dali smo sve da damo gol - rekao je Junuzović koji smatra da su posle beogradskog remija šanse za prolaz u Ligu šampiona su "fifti-fifti".

>>> Čuli smo huk Delija i uradili na terenu sve što je Milojević tražio od nas: Stojković i Krstičić optimisti posle remija sa Salcburgom! (FOTO)
 
Njegov saigrač Cican Stanković misli kao i mnogi o kazni UEFA - da fudbal bez publike nije fudbal.


- Imali smo posed lopte koji nismo iskoristili. Zvezda igra jako dobro. Igraju na prekide, imali su svoje prilike. Svi smo znali da se utakmica neće odlučiti u Beogradu. Zvezda je i prošle godine bila dobra u Evropi. Bez navijača je čudno. Ovo nije dobro za fudbal, ali će u Austriji sve biti puno i rasprodato. Ja se nadam da ćemo mi otići u Ligu šampiona da konačno skinemo to prokletstvo.

Šta je još rekao Cican Stanković o prokletstvu Salcburga i razlogu zbog kog će austrijski tim igrati u Ligi šampiona pogledajte u videu na početku teksta.

VIDEO: Pogledajte kako se tresla mušema pre početka utakmice

(Telegraf.rs)