≫ 

Čuli smo huk Delija i uradili na terenu sve što je Milojević tražio od nas: Stojković i Krstičić optimisti posle remija sa Salcburgom! (FOTO) (VIDEO)

Fudbaleri Zvezde veruju u pobedu protiv Salcburga

  • 8

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno, 0:0, sa austrijskim Salcburgom u prvom plej-of meču za ulazak u Ligu šampiona. 

Ono što, na sreću domaćeg tima, nije uticalo na rezultat jeste povreda kapitena Vujadina Savića koji je morao da napusti igru početkom drugog poluvremena.

>>> Zvezdin remi velike nade! Crveno-beli bez primljenog gola idu u Salcburg po Ligu šampiona (FOTO)

Savićevu povredu prokomentarisao je Filip Stojković koji je do kraja meča nosio kapitensku traku.

- Ušli smo u utakmicu sa dosta sitnih povreda i ja i Vujadin. On nije mogao da nastavi meč i mislim da će dati sve da se spremi za taj revanš. Bitno je da se niko ne povredi. Mislim da smo odigrali jednu taktičku utakmicu koju je šef zahtevao.

On je dodao da su ispunili dogovor sa trenerom iz svlačionice.

- Prepustili smo njima loptu i čekali svoje šanse. Imali smo dve, tri prilike posle prekida. Prezadovoljan sam što Borjan nije imao neke intervencije. Čuli smo huk Delija i to je mnogo važno za nas. Pozivamo ih da dođu u Austriju i naprave domaću atmosferu. 

Veliki posao na sredini terena odradio je Nenad Krstičić; Foto: Marko Jovanović

I Nenad Krstičić odigrao je odličan meč u kojem je uspeo da se izbori sa srednjim redom Salcburka. On smatra da njegova ekipa ima odličan rezultat pred revanš, i ističe da crveno-beli idu u Ligu šampiona.

- Idemo tamo da damo gol i da prođemo dalje. Oni su jedna odlična ekipa. Igraju dobar i lep fudbal. Nama je bilo teško da izdržimo sve to. Ako gledamo samo šanse, bilo je realno da pobedimo, ali nije ušlo danas, ućiće za nedelju dana i to je to.  

Kompletan razgovor sa Krstičićem posle utakmice pogledajte u videu na početku teksta.

VIDEO: Delije iz mraka pored stadiona bodre Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banne

    21. avgust 2018 | 23:34

    Radujete se remiju na svom terenu???? A idete na pobedu u gostima??? Vi ste pobrljavili.

  • samo iskreno

    22. avgust 2018 | 19:43

    Bravo za igrače Zvezde, bravo za Milojevića! Nije se Zvezda obrukala već pozala zube! Samo napred legende! Navijači MOLIM VAS da se uzmete u pamet i budete deo tima i istorije a ne crne ovce!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA