Radonjić je naš: "Rat" za fudbalera Zvezde se nastavlja, predsednik Marseja ekspresno odgovorio evropskim velikanima! (VIDEO)

Izgleda da je sudbina Nemanje Radonjića i definitivno poznata

Tokom četvrtka brojni mediji u Nemačkoj pisali su o fudbaleru Crvene zvezde Nemanji Radonjići i istakli da bi karijeru mogao da nastavi u Volfsburgu, Sevilji ili nekom drugom evropskom klubu.

Ipak, čini se da je sve dileme oko budućnosti, još uvek aktuelnog, fudbalera Zvezde rešio predsednik Marseja koji jeobradovao navijače svog kluba.

>>> Nemci i Španci kvare posao Marseju: Radonjić menja destinaciju u poslednjem momentu?

Naime, predsednik kluba sa Velodroma Žaik Anri Ero uživo je odgovarao na pitanja, od kojih se jedno ticalo budućnosti Nemanje Radonjića.

- Morali smo da pojačamo tim i zato smo angažovali Duju Ćaletu Cara i Nemanju Radonjića. A mogu da potvrdim i da tražimo zadnjeg veznog fudbalera - istakao je on

Da podsetimo, tokom dana nemački Regional sport je objavio interesovanje Volfsburga za Radonjića, kao i izjavu njihovog sportskog direktora u kojoj se kaže da nemački klub čeka svoju šansu.

U slučaju ovakvog ishoda, Radonjić će poslednji meč za Crvenu zvezdu odigrati 29. avgusta kada crveno-beli gostuju Salcburgu u revanš meču plej-ofa za Ligu šampiona.

VIDEO: Nemanja Radonjić zadovoljan postignutim

(Telegraf.rs)